Helyszín: Esztergom, Rugby Club - Nagy Duna sétány 1.
Részvételi feltételek:
Kezdés, település, regisztráció: 11.00-12.00 óra között
Főzés kezdete: 13.00
- min. 20 adag lecsó étel elkészítése (kínálásra is)
- a rendező főzőhelyet, padot, asztalt biztosít. Egyebekről (eszközök, edények, fa, gáz) a résztvevőknek kell gondoskodni.
- az ételeket célszerű műanyag tányérba tenni, evőeszközzel, kenyérrel kiadni
- az RCH pultjaiból ételjegyeket lehet vásárolni, ezeket adják le a főzőhelyen a vendégek. A jegyeket a rendezvény végén elszámoljuk a főzőcsapattal, az RCH 400 Ft-ot fizet ki / darab.
- a verseny úgy zajlik, hogy minden csapat pontszámokat kap egy zsűritől az ételéről, külső megjelenés és ízvilág szempontjából. Ezek összesítése után alakul ki a sorrend.
Csapatonként egy adag lecsót 15.00 órakor kell bemutatni a zsűri részére, a Rugby Club rendezvénytermében.
PROGRAMOK, KONCERTEKKEL, ÁRUSÍTÁSSAL KAPCSOLATOS INFÓK
Média, kapcsolat, együttműködés.
E-mail: fesztivalsziget@gmail.com
Tel.: +36209345485
HELYSZÍN
Rugby Club – SZABADTÉRI RENDEZVÉNYTERÜLET
2500 ESZTERGOM, NAGY-DUNA SÉTÁNY 1
www.rugbyclub.hu